Geliştirilmiş üstün özelliklerle
Vitalex
Tandır (Tandırlık)
Tandırdan düşme veya akma sorunlarını çözer.
.
- Kullanım Alanları
- Belirli oranda süne tahribatını önler.
- Fermentasyon stabilitesi ve toleransını artırır.
- Hamurun gaz oluşturma yeteneğini ve gaz tutma kapasitesini artırır.
- Hamur direnci ve ekmeklik enerjisini artırır.
- Daha iyi bir ekmek hacmi, yumuşak ve küçük gözenekli bir yapı sağlar.
- Alfa amilaz aktivitesini dengeler.
- Hamur uzama yeteneğini artırarak, işlenebilirliğini kolaylaştırır.
- Bayatlamayı geciktirir.
- GENEL ÖZELLİKLER
- VITALEX TANDOORI, tandır unları için özel olarak üretilmiştir. Tandırda oluşan ve halk arasında tandırdan akma ve düşme olarak bilinen problemleri çözmek için geliştirilmiştir. Unun fizikokimyasal ve reolojik özellikleri göz önünde bulundurularak 50 kg un başına 8-12 gr aralığında kullanılır. Bu dozajlarda kullanıldığında yukarıda bahsedilen problemleri çözmenin yanı sıra ürünün ekmek kalite kriterlerini karşılamasına da yardımcı olur.
- RAF ÖMRÜ serin ve kuru bir ortamda saklandığında üretim tarihinden itibaren 1 yıldır.
- ISO 9001:2000 Kalite Güvencesiyle üretilmektedir.
- T.C. TARIM BAKANLIĞI’ndan Üretim İzni alınmıştır. Firmamızın üretime uygunluğu düzenli denetimler ile kontrol edilmektedir.
- Teknik Özellikler
- Rhizopus oryzae, Aspergillus spp., Trichoderma spp. , suşlarından üretilen ve 45-55 C optimum çalışma sıcaklığında hammaddelerden elde edilmektedir.
- Ambalaj: 25 kg karton kolidir.