Geliştirilmiş üstün özelliklerle
Vital
Buğday Gluteni
Fermentasyon stabilitesi ve toleransını artırır.
- Kullanım Alanları
- Hamurun gaz ve su tutma kapasitesini artırır.
- Hamur direnci ve ekmeklik enerjisini artırır.
- Daha iyi bir ekmek hacmi, yumuşak ve küçük gözenekli bir yapı sağlar.
- Parlak ve ince kabuk oluşumu sağlar.
- GENEL ÖZELLİKLER
- VITAL standardize edilmiş buğday glutenidir. Una eklendiğinde protein ve yaş gluten miktarını arttırır.
- KULLANIM ORANI %1-3’tür. Korbik asit aktivitesi gösterir.
- RAF ÖMRÜ serin ve kuru bir ortamda saklandığında üretim tarihinden itibaren 1 yıldır.
- ISO 9001:2000 Kalite Güvencesiyle üretilmektedir.
- T.C. TARIM BAKANLIĞI’ndan Üretim İzni alınmıştır. Firmamızın üretime uygunluğu düzenli denetimler ile kontrol edilmektedir.
- Teknik Özellikler
- Ambalaj : 25 kg Karton kolidir.