Geliştirilmiş üstün özelliklerle

Vitalzyme

HM

Standardize edilmiş hemiselülaz enzim preparatıdır.

  • Kuvvetli unlarda kullanılır.​
  • Hamur direncini azaltırken, uzama yeteneğini artırır.​
  • Yoğurma süresini kısaltır, işlenebilirliği kolaylaştırır.​
  • Bıçak açma özelliğini iyileştirir.​
  • Ekstra ekmek hacmi verir.​
  • Gözenek yapısı düzgün, yumuşak bir içyapı sağlar.​
  • Bayatlamayı geciktirir.
  • VITALZYME HM Trichoderma spp kökenli enzim preperatıdır.
  • NDS(Nişasta Dışı Polisakkarit)’ leri hidrolize eder.
  • DOZAJI 50 kg un için 1.5-6 gr dır. Reoloji değerleri dikkate alınarak kullanılmalıdır.
  • EKSTENSOGRAM veya ALVEOGRAM grafiklerinde hamur elastikiyet değerini artırır.​
  • RAF ÖMRÜ serin ve kuru bir ortamda saklandığında üretim tarihinden itibaren 1 yıldır.
  • ISO 9001:2000 Kalite Güvencesiyle üretilmektedir.
  • T.C TARIM BAKANLIĞINDAN Üretim İzni alınmıştır. Firmamızın üretime uygunluğu, yapılan düzenli denetlemelerle kontrol edilmektedir.
  • Rhizopus oryzae, Aspergillus spp., Trichoderma spp. suşlarının 45-55 C optimum çalışma sıcaklığında üretilen hammaddelerden üretilmiştir.
  • Ambalaj: 25 kg karton kolidir.

Diğer Ürünler

Posts not found