Geliştirilmiş üstün özelliklerle

Vitalzyme

FH

Hamurun gaz oluşturma yeteneğini artırır.

  • Alfa amilaz aktivitesini dengeler.
  • Undaki tüm karbonhidratları (nişasta ve nişasta dışı polisakkaritler) hidrolize ederek daha fazla indirgen şeker oluşmasını sağlar.​
  • Hamurun uzama yeteneğini artırarak işlenmesini kolaylaştırır.​
  • Daha iyi bir ekmek hacmi, yumuşak ve küçük gözenekli bir yapı sağlar.
  • Parlak ve ince kabuk oluşumu sağlar.
  • Bayatlamayı geciktirir.
  • VITALZYME FH Aspergillus spp., Trichoderma spp. , Rhizopus oryzae suşlarından üretilmiş bir enzim karışımıdır. Hamura direnç veren oksidanlarla beraber kullanılması önerilmektedir. Böylece hamurun oluşturduğu gazın tutulması sağlanacaktır.
  • DOZAJ 50 kg un için 5-10 gr’dır. Reoloji değerleri dikkate alınarak kullanılmalıdır.
  • RAF ÖMRÜ serin ve kuru bir ortamda saklandığında üretim tarihinden itibaren 1 yıldır.
  • ISO 9001:2000 Kalite Güvencesiyle üretilmektedir.
  • T.C. TARIM BAKANLIĞI’ndan Üretim İzni alınmıştır. Firmamızın üretime uygunluğu düzenli denetimler ile kontrol edilmektedir.
  • Optimum pH aralığ: 4.4-5.5

Diğer Ürünler

Posts not found