Geliştirilmiş üstün özelliklerle

Vitalex

SL

Zayıf, orta veya kuvvetli, her standarttaki un için kullanılabilmektedir.

  • Dengeli bileşimi nedeniyle paçaldaki ± %20 dalgalanmaları tolere eder.
  • Belirli oranda süne tahribatını önler.
  • Fermentasyon stabilitesi ve toleransını artırır.
  • Hamurun gaz oluşturma yeteneğini ve gaz tutma kapasitesini artırır.
  • Hamur uzama yeteneğini artırarak, işlenebilirliğini kolaylaştırır.
  • Hamur direnci ve ekmeklik enerjisini artırır.
  • Daha iyi bir ekmek hacmi, yumuşak ve küçük gözenekli bir içyapı sağlar · Parlak ve ince kabuk oluşumu sağlar
  • Alfa amilaz aktivitesini dengeler.
  • Hamur uzama yeteneğini artırarak, işlenebilirliğini kolaylaştırır.
  • Bayatlamayı geciktirir.
  • VITALEX SL’in en önemli özelliği tüm un kaliteleri için kullanılabilmesidir. Unun fizikokimyasal ve reolojik özellikleri göz önünde bulundurularak 50 kg un başına 5-10 g aralığında kullanılır. Bu dozajlarda kullanıldığında hamurun reolojik özelliklerini iyileştirir ve ürünün ekmek kalite kriterlerini karşılamasına yardımcı olur. Farklı içeriği sayesinde buğday karışımı veya un kalitesindeki ±% 20’lik farkı tolere eder. VITALEX SL iyi unları optimize ederken, zayıf unlarda oluşabilecek fırın şikayetlerini en aza indirir.
  • RAF ÖMRÜ serin ve kuru bir ortamda saklandığında üretim tarihinden itibaren 1 yıldır.
  • ISO 9001:2000 Kalite Güvencesiyle üretilmektedir.
  • T.C. TARIM BAKANLIĞI’ndan Üretim İzni alınmıştır. Firmamızın üretime uygunluğu düzenli denetimler ile kontrol edilmektedir.
  • Rhizopus oryzae, Aspergillus spp., Trichoderma spp. , suşlarından üretilen ve 45-55 C optimum çalışma sıcaklığında hammaddelerden elde edilmektedir.
  • Optimum pH aralığ: 4.4-5.5
  • Ambalaj: 25 kg karton kolidir.

Diğer Ürünler

Posts not found