Geliştirilmiş üstün özelliklerle

Vitalex

PB 10

Bisküvi üretimine özel amilaz aktiviteli proteaz enzimidir.

  • Gluten yapısının zayıflamasını sağlar.​
  • Proses için gerekli elastikiyeti verir.​
  • Hamur direncini düşürür.​
  • Hamuru yumuşatarak işlenmesini kolaylaştırır.​
  • Fermentasyonu hızlandırır.​
  • Aroma oluşumunu destekler.​
  • VITALEX PB 10 ,bisküvi üretiminde amaçlanan gevreklik ve kıtırlık gibi özelliklerin nihai üründe sağlanması için hazırlanan amilaz aktiviteli proteaz enzimidir.​
  • KULLANIM MİKTARI 10-50 gr/100 kg un’dur. RAF ÖMRÜ serin ve kuru bir ortamda saklandığında üretim tarihinden itibaren 1 yıldır.​
  • ISO 9001:2000 Kalite Güvencesiyle üretilmektedir.​
  • T.C Tarım Bakanlığından Üretim İzni alınmıştır. Firmamızın üretime uygunluğu, yapılan düzenli denetlemelerle kontrol edilmektedir.​

Ambalaj : 25 kg karton kolidir.

Diğer Ürünler

Posts not found