VITALEX LUX, baklava ve pasta unları için özel olarak üretilmiştir. Unun fizikokimyasal ve reolojik özellikleri dikkate alınarak 50 kg un başına 5-8 gr aralığında kullanılır. Bu dozajlarda kullanıldığında ideal baklava ve börek üretimi için uygun hamur yapısı sağlanabilmektedir.
RAF ÖMRÜ serin ve kuru bir ortamda saklandığında üretim tarihinden itibaren 1 yıldır.
ISO 9001:2000 Kalite Güvencesiyle üretilmektedir.
T.C. TARIM BAKANLIĞI’ndan Üretim İzni alınmıştır. Firmamızın üretime uygunluğu düzenli denetimler ile kontrol edilmektedir.
Teknik Özellikler
Rhizopus oryzae, Aspergillus spp., Trichoderma spp. suşlarının 45-55 C optimum çalışma sıcaklığında üretilen hammaddelerden üretilmiştir.